Skip to main content

KEMBIT

 

Bijdrage binnen het project

“In 2019 heeft KEMBIT de realisatie en oplevering van een Microsoft Teams & SharePoint omgeving voor het gehele samenwerkingsplatform afgerond. Na de afronding van een volledig getest prototype zullen we in Q4/2020 starten met een verdiepingsslag op het gebied van sensoriek. In samenwerking met BMC zullen we gaan zorgdragen dat de analoge signalen, die door de in de 100% Limburg Bike ingebouwde sensoren worden afgegeven, worden vertaald naar binaire data. Deze data zal draadloos worden overgedragen naar een Cloud service. Via de beoogde Cloud service zal de data gecombineerd worden met de gegevens van de fiets, berijder en afgelegde route. Via een online portal moet de geaggregeerde data inzichtelijk worden gemaakt.

Het mooie van het 100% Limburg Bike project is, dat je samen met een aantal partijen, ieder met hun eigen expertisegebied, een fantastische uitdaging hebt: het realiseren van een innovatieve Bike. Daarnaast zorgt de samenwerking voor een stuk kennisdeling en contactverbreding.”

Expertise

KEMBIT B.V. is een vooraanstaand IT-bedrijf dat opereert in Zuid-Nederland vanuit de locaties Geleen (Brightlands Chemelot Campus), Wijnandsrade en Eindhoven (High Tech Campus). Het bedrijf is opgericht in 1996 en is een mkb-onderneming. Vanuit de vakgebieden IT Consultancy, IT Services, IT Development en IT Knowledge Center bedient KEMBIT haar klanten. Meer specifiek biedt KEMBIT IT-oplossingen aan op het gebied van veiligheid en beleid, applicaties, infrastructuur en connectiviteit, projectrealisatie, ICT-regie en organisatietransformatie. KEMBIT heeft een grote diversiteit aan klanten, zo zijn ze actief met bedrijven als Syncasso, Hydac en CHILL. Daarnaast werken ze ook met kennisinstellingen zoals de High Tech Campus in Eindhoven en de non-profit organisatie Topsport Limburg.

Organisatiestructuur

Onder KEMBIT B.V. vallen de organisaties KEMBIT Consultancy B.V. en KEMBIT Services B.V.

Bezoek de website